Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
Ennek a 6 feladatnak az eredményére lenne szükségem! Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(2x+3)^2` = `4x^2+12x+9`

`(5x-2)^2` = `25x^2-20x+4`

`(3x+2y)(3x-2y)` = `9x^2-4y^2`

`(5x+2)^2` = `25x^2+20x+4`

`(2x-3)^2` = `4x^2-12x+4`

`(x+0.6)(x-0.6)` = `x^2-0.36`
Módosítva: 5 éve
0