Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
334
Csatoltam képet köszönöm bocsánat a csúnya írásért!! Akasztofas modszerrel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

360=2*2*2*3*3*5 540=2*2*3*3*3*5, így 360/540=2/3
1040=2*2*2*2*5*13 420=2*2*3*5*7, így 1040/420=2*2*13/3*7=52/21
240=2*2*2*2*3*5 450=2*3*3*5*5, így 240/450=2*2*2/3*5=8/15
0