Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek easy

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatoltam képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

5) feladat
n·(n-1):2=5·(5-1):2=10 repülőjárat van összesen

6) feladat
1.Döme, 2.Karesz, 3.Pali, 4.Norbi
1.Döme, 2.Karesz, 3.Norbi,4.Pali
1.Karesz, 2.Döme, 3.Pali, 4.Norbi
1.Karesz, 2.Döme, 3.Norbi, 4.Pali
0

Táncoló feladat:
a) 5!=5·4·3·2·1=120 féleképpen
b) 4!=4·3·2·1=24 féleképpen
0