Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vélemények

221
Sziasztok!
Elindult az iskolai oktatás, mit gondoltok róla, nálatok milyen szabályok vannak? Rendesen betartják őket? Elégedettek vagytok? Mik a személyes tapasztalaitok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
iskola, oktatás, személyes
0
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

2
Nekünk mielőtt belepnenk az iskolába meg kell mérni a gyerekek lázát, ezenkívül 7-8 órát kell maszkban ülnunk. Ja és minden óra előtt kezet kell fertőtleníteni. Tudom hogy szükség van rá de így már nem lehet élni. Egyébként örülök hogy újra láthatom őket.
1

A szabályokkal elégedett vagyok, csak sajnos az én iskolámban nem tartják be (sem a diákok, sem a tanárok, dolgozók), tisztelet a kivételnek ! :(
Nálunk is szabály, hogy lázat kell mérnie a portásnak, de nem mérte meg senkinek! Maszkot is csak néhány tanár hord, diákok egyáltalán nem hordanak (pedig ki is van írva, hogy kötelező a közösségi helyeken a maszkviselés). Egyedül amit betartanak az a kézfertőtlenítés belépéskor, illetve a tesi órát kint kell tartani.
Tapasztalatom a tömegközlekedésen: A diákok többsége nem hordja a maszkot. Több diák nem hordja, mint ahányan hordják! Ma is vita volt a villamoson- annyira elege lett a villamosvezetőnek, hogy nem hordják a diákok többsége a maszkot, hogy belekiabált a mikrofonba, hogy "nem igaz, hogy nem lehet felvenni azt a kibaszott maszkot" (ez miatt 10 percig nem mentünk tovább). Ha így halad tovább, akkor szerintem nagyot fog nőni a fertőzöttek száma hamarosan!
Nekem ezek a tapasztalataim!

UI. Most láttam, hogy Általános iskolát jelölted, én középiskolás tapasztalataimat írtam le.

Módosítva: 3 éve
1