Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
297
Sziasztok! Légyszi segítsetek! Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2,

a, `25/100` = `1/4`

b, `5/2` = `2 1/2`

c, `25/1000000` = `1/400000`

d, `50354/10000` = `25177/5000`

e, `21/10` = `2 1/10`

3,

a, 0,1

b, 0,275

c, 0,75

d, 0,125

e, 2,92

f, `1.3 dot(8)`

g, `0.dot(5) dot(7) dot(1) dot(4) dot(2) dot(8)`

h, `0. dot(6) dot(5)`

4,

p, `14/5`

r, `49/4`

s, `159/57`

t, `124/33`

u, `743/500`

v, `4097/990`
0