Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gyakorlás

Főoldal » Általános iskola » Fizika
369
3,5 dm = cm = m
5,2 dm²= m²
32000 cm²= dm²
5000 mm²= cm²= dm²= m²


3 kg → N
0,6 kg → N
7,65 kg → N
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

3,5 dm = 35 cm = 0,35 m
5,2 dm² = 0,052 m²
32000 cm² = 320 dm²
5000 mm² = 50 cm² =0,5 dm² = 0,005 m²
3 kg · 10 m/s² = 30 N
0,6 kg · 10 m/s² = 6 N
7,65 kg · 10 m/s² =76,5 N
Módosítva: 5 éve
1