Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
a, b eleme R;
sina+sinb=1;
cosa+cosb=1/2;
cos(a-b)=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Bocs! Javítottam. Amíg ellenőriztem magamat, már be is jelölted megoldásnak. A felsőt elszámoltam egy helyen.
Módosítva: 5 éve
0