Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ellenőrizze, hogy rajta van-e (illeszkedik-e)

Főoldal » Középiskola » Matematika
616
a 4x-y=6 egyenletű egyenesen az (1;2) a (2;-1) és a (4;10) koordinátájú pont.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. Ha van kedved, nézd meg ezt a videómat. Itt mutatom meg, hogy rajta van, vagy nem a pont az alakzaton: https://www.youtube.com/watch?v=QjKTzctTbgc&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=19
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Ábrázolással ellenőrizheted! :)
Módosítva: 5 éve
0