Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kis matek feladat kérlek segítsetek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
451
A 0,1,2,3,4 számjegyekből 5 jegyű számokat képzünk, úgy hogy a számjegyeket többször is felhasználhatjuk
c; hány lesz 6-al osztható
d; hány lesz 4-el osztható
e; hány lesz 5-el osztható
f hány olyan lesz ami csupa egyforma szám
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Készítem Ajánlom a youtube csatornám kombinatorika lejátsási listájának videóit megtekintésre. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr
f.) hány olyan lesz ami csupa egyforma szám csupa 1-es, csupa 2-es,3-as, csupa 4-es (11111; 22222; 33333; 44444) 4 db ilyen szám van.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. JAVÍTOTTAM!!! Bocs!
Ajánlom a youtube csatornám kombinatorika lejátsási listájának videóit megtekintésre. Megtisztelsz, ha megnézed.
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr
Módosítva: 5 éve
0