Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
625
Az ABC háromszögben:
AB = 2, AC = 3 és BC = 2*gyökalatt 2 . Számítsuk ki az AB es az AC vektorok szorzatát
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
2

Mivel alkst megoldása tökéletes (mint mindig), ezért csak ajánlanám a youtube videó csatornám erről szóló videóját. Megtisztelsz, ha megnézed. Köszi!
https://www.youtube.com/watch?v=eNp2l4upDbU&list=PLwXxAxAEOlGhIzlIoCih8HrNtDLaymox6&index=4
0