Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy kis matek feladat kérlek segítsetek.

Főoldal » Középiskola » Matematika
757
Egy üzemben naponta 200 terméket állítanak elő, amiből átlagosan 12 db selejt. Egyik nap kiválasztunk 6-ot az aznap legyártott termékek közül egyesével úgy, hogy a kiválasztott termékeket mindig visszatesszük. Mekkora annak a valószínűsége, hogy a kiválasztottak között a; nincs selejtes b; pontosan 4 db selejt van c; legalább 5 selejtes d; van selejtes e; legalább 2 selejtes
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

7
Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet. Bocs! Itt nem írtam ki a 12 alatt a 0-át, mert annak értéke 1, és az egyes szorzót nem kell kiírnom, és ugyanígy a 12 a nulladikont sem kellett kiírnom.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
Módosítva: 5 éve
0

Csatoltam képet. Köszönöm, hogy elfogadtad a válaszomat. Remélem nem gnd, ha küldök még néhány mintát. A következő videókat érdemes megnézned:
https://www.youtube.com/watch?v=b6tA3crT1gM&t=1820s
https://www.youtube.com/watch?v=BWuVICYxKcQ&t=9s
https://www.youtube.com/results?search_query=esem%C3%A9nyalgebra+a+k%C3%B6z%C3%A9piskol%C3%A1ban
:)
Módosítva: 5 éve
1