Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1,

Ha 100 % = 1, akkor az összeg második tagja 0 `(7/9-0.dot(7) = 0)` , az összeg tehát 1.

2,

35 mm és 44 mm között lehet a kerülete.

3,

Összes eset: 36 `(6^2)`.

Ha az egyik már páros, akkor a szorzata páros.

Nincs páros: 1-1, 1-3, 1-5, 3-1, 3-3, 3-5, 5-1, 5-3, 5-5 : 9 eset.

Tehát 36-9= 27 esetben lesz páros.

4,

Ha a legkisebb közös többszörös 68= `17*2*2`, akkor a két szám: 34 és 4 .
Szorzatuk tehát `34*4`= 136.
0