Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

112-es feladat SEGITSÉG

Főoldal » Középiskola » Fizika
869
Ha valaki el tudná nekem magyarázni, hogy hogyan tudnám megoldani a 112-es feladatot, azt megköszönném.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
g = 10 m/s² (grav. állandó)

v = v0 + g * t
40 = v0 + 10*2.5
15m/s = v0

s = v0*t + (g/2) *t²
s = 15*2.5 + 5*2.5² = 68.75 m
1