Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KOMBINATORIKA

Főoldal » Középiskola » Matematika
966
Hányféle lyukasztott buszjegy lehet, ha a buszjegyen kilenc mezőből kettő
vagy három lyukas?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Másik példánál már említettem, hogy az eseményalgebrában az és szoroz, a vagy pedig összead, Ebben a youtube videómban 8:55-től ilyen példát magyarázok. :)
https://www.youtube.com/watch?v=AuAgxeP4cuM&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=5
Igazán örülnék, ha kiemeltként pontoznád a megoldásokat. Köszi! :)
Módosítva: 6 éve
1