Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KOMBINATORIKA

Főoldal » Középiskola » Matematika
2233
Egy hattagú társaságban mindenki a társaságnak pontosan három tagjával fogott kezet. Hány kézfogásra
került sor?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Szeretném figyelmedbe ajánlani a gráfelmélet videómat:
https://www.youtube.com/watch?v=Wdbkc9wQXDU&t=39s
A kombinatorika lejátszási listámat és az eseményalgebráról szóló videómat is:
https://www.youtube.com/watch?v=EXhWK59nNwc&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr
https://www.youtube.com/watch?v=AYBmRucyITU&list=PLwXxAxAEOlGgo3KY6cRsIse3YZEM0n86h
Módosítva: 6 éve
1