Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség

Főoldal » Középiskola » Matematika
565
Ketten megbeszélik, hogy du 2 és fél 4 között találkoznak. A korábban érkező maximum 12 percet vár a
másikra. Mennyi az esélye annak, hogy találkozni fognak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. A kedvező területet most könnyebb úgy számolni. hogy az összes területből kivontam a 2 rossz háromszög területét, amit összenyomhatsz négyzetté! Ajánlom a következő videómat megnézni, bár a videó második fele emelt szinten érettségizőknek, vagy egyetemi hallgatóknak szól. https://www.youtube.com/watch?v=iyT3MrmQvqw&list=PLwXxAxAEOlGgo3KY6cRsIse3YZEM0n86h&index=3
Módosítva: 6 éve
1