Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség

Főoldal » Középiskola » Matematika
584
A következő betűink vannak: TTTOLLARÓ. A betűket véletlenszerűen kirakjuk egymás mellé. Mennyi a
valószínűsége annak, hogy ki tudjuk olvasni a TOLLTARTÓ szót?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Érdemes megnézned az ismétléses permutációról szóló videómat: https://www.youtube.com/watch?v=Ih5MmFlRYbQ&list=PLwXxAxAEOlGg4BbBrP0eJzx31Z-3TVhwr&index=2 Ha elfogadod a válaszomat, akkor kérlek jelöld megoldásnak.
Módosítva: 6 éve
1