Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség

Főoldal » Középiskola » Matematika
1831
32 lapos kártyacsomagból kihúzunk 5 lapot. Mennyi annak a valószínűsége, hogy
a) köztük lesz a zöld király
b) nem lesz köztük zöld lap
c) mindegyik zöld lesz?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Érdemes megnézned ezt a youtube videómat, ahol ilyen feladatokat magyarázok. https://www.youtube.com/watch?v=BWuVICYxKcQ&list=PLwXxAxAEOlGgo3KY6cRsIse3YZEM0n86h&index=2
Természetesen írj rám. ha még mindig nem világos valami. Ha elfogadod a válaszomat, akkor kérlek jelöld megoldásnak.
Módosítva: 6 éve
1