Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyári gyakorlat

Főoldal » Középiskola » Matematika
370
Milyen helyzetű az x2 + y2 + 2x – 4y - 15 = 0 kör és a x – 2y = 7 egyenes?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nincs közös pontjuk, ábra.

A kör egyenletét átalakítod:

`(x+1)^2` + `(y-2)^2` =`root()(20)^2`

1