Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
345
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
R = 3,6 `Omega`

`l_1` = 40 cm

`l_2` = 100-`l_1` = 60 cm

`R*l_1` = `R_x*l_2`


`R_x` = `(R*l_1)/l_2` = `(3.6*40)/60` = 2,4 `Omega`
1