Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
373
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

AB között: R=3X(2+1)=(3·3):(3+3)=1,5 Ohm
AC között: R=1X(2+3)=(1·5):(1+5)=5/6 Ohm
BC között: R=2X(1+3)=(2·4):(2+4)=8/6=4/3 Ohm
1