Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
351
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F = `(k*Q_1*Q_2)/r^2` = `(9*10^9*4*10^(-8)*9*10^(-8))/0.006^2` = 0,9 N

`E_m` = `k*(Q_1*Q_2)/(2r)` = `(9*10^9*4*10^(-8)*9*10^(-8))/(2*0.006)` = 0,0027 J
2