Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nyári gyakorlat ezt a két részt nem tudom a legkisebb segítséget is előre köszönöm!

Főoldal » Középiskola » Matematika
510
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

18
16)
A) teljes gráf éleinek száma: n·(n-1)/2=11·(11-1)/2=55

B) n·(n-1)/2=36 /·2
n·(n-1)=72
n²-n=72
0=n²-n-72=(n-9)·(n+8)
n₁=9 n₂=-8, pontjainak száma csak az n₁=9 lehet, mert ez pozitív.
Módosítva: 6 éve
1

18.), 19.) és 21.) feladat
1

23.), 24.) és 25.) feladat
1

188
2

187
2

186
2

185
2

184
2

183
2

182
2

181
2

180
2

179
2

178
2

177
2

176
2

175
2

174
2