Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
378
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

7
Még ezeket is kell
0

Kérlek képmetszővel vágd szét a feladatokat, mert akkor többen tudunk segíteni neked. :)
Módosítva: 6 éve
0

Ilyenre gondoltam. :)
Ha egyenként, külön-külön töltöd fel, akkor többen tudnak segíteni neked.
Módosítva: 6 éve
0

0

Csatoltam képet. A h az angol hour=óra kezdőbetűje. A min =perc és az s =secundum= másodperc.
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0