Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
355
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`I_(sz)` = 0,003 A

`I_n` = 0,01 A

`R_(sz)` = 12000 `Omega`

`R_n` = 1500 `Omega`

U = `I_(sz)*(R_(sz)+R_b)` = `I_n*(R_n+R_b)`

`0.003*(12000+x)` = `0.01*(1500+x)`

x = `R_b` = 3000 `Omega`

U = `I_(sz)*(R_(sz)+R_b)` = `0.003*(12000+3000)` = 45 V
1