Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi (különtanártól) 4.4

Főoldal » Középiskola » Matematika
297
Légyszíves oldjátok meg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
a=24,16726539 cm α=91,5574 fok
b=10,00369495 cm β=24,4426 fok
c=21,72952062 cm γ=64 fok (adva volt)
Módosítva: 6 éve
2