Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
327
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`(R-R_(20))/R_(20)` = `alpha*(T-20))`

`(R-76)/76` = `0.25*10^(-3)*(380-20)`

R = `(0.25*10^(-3)*360*76)+76` = 82,84 `Omega`
1