Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémiai reakciók

Főoldal » Általános iskola » Kémia
732
Alumínium + jód -> ?
Cink + sósav -> ?
Vas + klór -> ?
Metán + víz gőz -> ?
Sósav + rézoxid -> ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

2Al+3I2=2AlI3
Zn+2HCl=ZnCl2
2Fe+3Cl2=2FeCl3
CH4+H2O=CO+3H2
CuO+2HCl=CuCl2+H2O
1