Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
379
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

3
Nekiálltam
0

`R=U/I`
`U=I*R`
`220V=x*12Omega*0,5A`
`x=36 2/3`
max 36, ha ennél több, akkor már kevesebb, mint ennyi feszültségen működnek.
Módosítva: 6 éve
1

U=I*R=0,5 A * 12 Ohm = 6 V
220 V/6 V = 36,666 db, tehát 36 vagy 37 db
0