Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Miért?

1494
Miért írják ki a gyakori kérdéseknél hogy "Emellett havonta a legjobb 3 válaszadó ajándékcsomagot kap!", amikor ez nem igaz. A segítők szívesen segítenek, de nem ajándékért.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Egyéb

Válaszok

4
Attól függetlenül, hogy igaz-e, mert azt én nem tudom.
De ilyen módszerekkel lehet arra motiválni az embereket, hogy jó válaszokat adjanak és ne trollkodjanak. Ha meg akarod szerezni az ajándékot, akkor minél jobb választ kell adnod. Ezt azzal lehet a legkönnyebben elérni, hogy egy kérdésnek sokkal jobban utánajársz, hogy sokkal pontosabb választ adj.
A másik pedig, hogy több választ adjanak az emberek. Ha meg akarod nyerni az ajándékot, akkor hogy jobban szerepelj több választ is akarsz adni, ha több válasz adnak egy kérdésre, akkor nagyobb esélye van, hogy valaki megválaszolja azt.

Az oldal szempontjából mindkettő fontos. Fontos a kérdésekre adott pontos válasz, ahogy fontos, hogy több válasz legyen, hogy minél több szemszögből is meg legyen válaszolva egy kérdés.
8

Köszönöm a jelzést, ez sajnos kintmaradt a gyakori kérdések oldalon. Kb. 2 éve már nem él ez a nyeremény.
4

A korrektség kedvéért törölni kellene a fent említett sort, vagy kiírni ugyanott a változást. Természetesen ezentúl is szívesen segítek a diákoknak amiben tudok. :)
7

jónapot kellene nekem nagyon segíteni házi feladatban remélem tud segíteni,mivel én nem tudom megoldani.
-13