Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
396
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`(340 m/s)/(0.42 m)=809.52 1/s`

Az alaphang ennek a fele:
`809.52/2=404.76Hz`

https://hu.wikipedia.org/wiki/Felhangsor

Ha pedig zárt a síp, akkor ez tovább feleződik:

`404.76/2=202.38Hz`

Módosítva: 6 éve
3