Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mit adjunk az osztályfőnökünknek év végén? plsss

296
Az osztályfőnökünk neve Torzsa-Boros Boglárka, és jövőre leszünk nyolcadikosok. Ének-zene és történelem tantárgyakat tanít. Nagyon szépen zongorázik. Van egy lánya,Csenge. Ja meg nagyon jó a humora. Kedveli az ékszereket, és mindenféle egyszerű dolgot. Veresegyházon lakik, de Erdőkertesen tanít. Valami jó év végi ajándék kéne a ballagásra neki, hogy valamivel meg tudjuk köszönni neki ezt a 4 évet,amikor tanított minket.


a másik osztály ofője Zoli bácsi, aki Földrajzot tanít. Régen volt egy rockbandája. Így az á-sok kitalálták, hogy vesznek neki egy gitárt. Már alá is írták, már csak az átadásra vár.


bogi néninek is valami hasonló, nagyot ütő ajándék kéne :) Aki tud segíteni annak hálásan köszönöm. :)

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kerlek, SEGÍTSETEK, tudom, hogy, nem, ide, kene, irni, DE, sos
0
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

2
Ajándékot. :"D Csak a vicc kedvéért.
0

Nagyon látszik, hogy mennyire szeretitek az osztályfőnökötöket és ez a legfontosabb ajándék tanárnak és diáknak egyaránt. Biztosan találtok például egy szép hozzáillő ékszert, akár zenével kapcsolatos díszt, vagy akár egy a közös életetekről szóló fotóalbumot, amit aláírtok szép emlék lehet. És egy olyan virágcsokor, amiben az osztályotok minden tanulójának a neve táblácskákon bele van kötve, Mindegy mit találtok ki, hiszen a legfontosabb a SZERETET már megvan! :)
1