Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Angol

57
Hogyan tanuljak meg egyszerűen angolul
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

1
Autodidakta módon is meglehet tanulni. Én nem támogatom, de jó alapot tud adni a duolingo.
Ha nem akarsz tanárt felfogadni, akkor ajánlom, hogy szerezz valahonnan tankönyvet. Kezdő tankönyvet. Abban levannak írva sorban, hogy tananyag szerint mivel érdemes haladni. Alap szavak megtanulása képek segítségével, a szavak kiejtése, hangok, stb. Az egy jó kezdet lehet. Ha bemész egy könyvtárban, szoktak nagyon jó kis "kézikönyv" szerűségek lenni, pont az ilyen "problémákkal" küzdőknek, mint te. Száraz, száraz, de a 0-ról egyedül így lehet.

Meg persze az is jó, ha te végig gondolod, hogy miket hallottál már, miket tudsz már angolul. Nagyon sok olyan szállóige, mondás, jellegzetes mondat, dalszöveg részlet van, amit tutkó tudod, hogy mit jelent. Ezeket érdemes végig venni. Megnézni hogy vannak leírva, kiejteni őket. Vezess minden írásban már az elejétől fogva, hogy szokd, az angol nyelv kiejtése és írásmódja, nem sokszor van köszönő viszonyban (a magyarhoz képest). Egyébként meg vannak olyan egyetemisták, középsikolások, akik nagyon szívesen segítenek az angol tanulás útján elindítani, akár én is segítek ingyen.
1