Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
342
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`v=a*t`

t = `v/a`

`s=a/2*t^2` = `a/2*(v/a)^2` = `v^2/(2*a)`

a = `v^2/(2*s)` = `9^2/(2*36)` = -1,125 `m/s^2`

`mu*m*g` = `m*a`

`mu` = `a/g` = `1.125/10` = 0,113
2