Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
378
Csatoltam a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F_h` = 200 N

`F_s` = `mu*m*g`

`F_e` = `m*a`

`F_e` = `F_h-F_s`

`m*a` = 200-`mu*m*g`

m = `200/(mu*g+a)` = `200/(0.25*10+4)` = 30,77 kg
2