Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
380
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
a) feladat
F₁=m₁·g=2 kg · 10 m/s²= 20 N, így itt is 1 cm-t nyúlik a gumi
0

b) feladat:
10 kg/(10 kg + 2 kg) · 1 cm = 5/6 · 1 cm = 0,833 cm-t nyúlik a gumi
Módosítva: 6 éve
0