Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia

Főoldal » Általános iskola » Kémia
744
Irjon az oxigén tartalmú szerves vegyületekről metik- és etil alkohol
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Csatoltam képet.
A zsírok és olajok előtt összefoglalom az oxigéntartalmú szerves vegyületeket ebben a videómban.
https://www.youtube.com/watch?v=Ix8vIQ3ijVY&list=PLwXxAxAEOlGgoSN7mVHesgExz0iqvh9VH&index=4
Módosítva: 6 éve
0