Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2.2 áramlástan

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
375
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

2
Nekiálltam
1

d=400 mm=0,4 m, így A=d²·π/4=0,1256 m² és ha v=6,96 m/s, akkor a térfogatáram: A·v=0,1256·6,96=0,874 m³/s
-1