Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan feladat 7 edik osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
Az 5 ös feladat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
szög tangense = szöggel szemközti befogó/szög melletti befogó
0,75 = 75/100 = 3/4 = a/b ---->a=3, b=4 --->terület: a*b = 3*4=12 négyzet egység
0