Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Derivált

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
1.Ha f(x)'=x²-1, akkor f(x)=?, ha egy függvény 4. deriváltja x²-1 akkor f(x)=?
2.Ha a képen f(x)' grafikonja látható, akkor f(x)=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet. A második függvénynél x a negyediken/24 van.
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
JAVÍTVA!!! :)
Módosítva: 6 éve
0