Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika 7. osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
466
Nem olyan sürgős de kéne a segítség nem emlékszek már hogy is kell ezt kiszámolni? A válaszokat előre is köszönöm. ♡ (Az 5. feladat kéne)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
5. Feladat
Módosítva: 6 éve
0

6. Feladat
Módosítva: 6 éve
0

Ha van kedved, érdemes megnézned a youtube csatornám erről szóló videóját.
https://www.youtube.com/watch?v=OY82DxXSXZ4&list=PLwXxAxAEOlGiHVOVZ3PZ7CYb_R6bJ0B7n&index=10
Módosítva: 6 éve
0