Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Erdekelne

283
9.be megyek es augusztusba lesz egy golyanapunk.
A kerdes pedig az lenne, hogy a golyanap ugyan az mint az elsosavato?
Vagy ha nem mi a kulonbseg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

3
Ezt szerintem ottani felsősöktől kérdezd meg :D
1

Különböző iskoláknak különböző szokásaik vannak különböző neveken. Én nekünk például nem volt sem gólyanap, sem elsősavató néven semmilyen esemény, így én ezzel a kérdéssel nem tudok mit kezdeni. De még ha valaki tudja is, hogy mi az egyik esemény, a másikat ő sem feltétleni ismeri.
Hogy ezt a kérdést itt akárki megválaszolja, ahhoz legalább szükség lesz arra, hogy leírd, hogy miből áll az elsősavató, és erősen megkönnyíti a dolgunkat, ha egy iskolát is írsz. Azonban ekkor már szerintem tényleg jobban jársz, hogyha megkérdezed egy az adott iskolába járó ismerőstől, hogy ugyanaz-e a kettő, ahogy Sipka Gergő is írja. Ha nincs ilyen ismerős, akkor kérd meg a szüleidet, hogy írjanak az iskolának egy e-mail-t, hogy pontosan miből áll a gólyanap.
3

Szia! Nem ugyanazt jelenti! Különbség az, hogy a gólyatáborban megismered az osztálytársaid/ jó programok keretében, az elsősavató pedig később kb. szeptember közepén-végén egy külön az újak részére szerveznek egy viccesebb programot, ahol az új osztályok versenyeznek. Ez a pontos megoldásom!
Módosítva: 3 éve
1