Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika feladat megoldása

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
397
Csatoltam a feladatot.

Valaki tudna segíteni, a feladat megoldásával kapcsolatban?

Válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

2
23,5s alatt az ötödére csökken az amplitudó.
23,5/5=4,7
Tehát 4,7s alatt csökken 1cm-t az amplitudó.
120/4,7=25,53
Tehát 120s alatt 25,53-ad részére csökken az amplitudó, tehát az eredmény: 5/25,53=0,195cm lesz az amplitudó.
1

Nem vagyok biztos benne hogy jo a megoldasod, hiszen a rezgo mozgas nem egyenletesen csokken.
0