Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítségeteket kérem ebben a feladatban!

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Sziasztok!
Ezt a feladatsort kaptam szükségem lenne némi segítségre. Meg egy kis nyári gyakorlásnak sem árt. Több feladatot is fel fogok tölteni, direkt külön, hogy több pontot kapjatok érte.
Köszönöm a segítséget. Képet csatoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4,

a, (x-2)(x-3) = 0

`x^2-5x+6` = 0

b, x(x-2) = 0

`x^2-2x` = 0

c, (x-4)(x+5) = 0

`x^2+x-20` = 0

5,

a, (x-2)(x+3) = 0

b, (x-6)(x+7) = 0
1