Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi az X értéke?

Főoldal » Középiskola » Matematika
564
1.) log2 x = 2

2.) log2 x = 4

3.) log2 x = –1

4.) log2 x = –2

5.) log3 x = 0

6.) log3 x = 3

7.) log3 x = –1

8.) log3 x = –2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szerintem megérted ezt:
https://www.geogebra.org/m/ZzwvzRkc
Ha mégsem, szóljál!
0

Csatoltam képet.
0