Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldás?

Főoldal » Középiskola » Matematika
378
Nagyon fontos lenne, fél órán belül van szükségem a megoldásra .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
az e) ugyan az mint amit az ötödik meg negyedik hatványra emelsz, csak az első hatványon van. Azon logika laapján, hogy x^5 / x^4 = x
f) a

x=3
y=11
az egyenletrendszer megoldása
Módosítva: 6 éve
0