Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
434
Levezetéssel lenne rá szükségem. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Most van vakáció-kompetencia?? :D

50 kérdés.

6-ra nem válaszolt. (`6*(-2)` = -12 pont). x-re helytelenül válaszolt, (`x*(-3)` pont) és 50-(6+x) = 44-x kérdésre helyesen válaszolt. (az pedig `(44-x)*4` pont).

Felírható egyenlet:

-12 + `-3*x` + `4*(44-x)` = 108

7x = 56

x = `56/7` = 8

8 kérdésre válaszolt helytelenül-

20,

A: igaz

B: igaz

C: hamis

D: igaz
0