Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számítsad ki, mekkora helyzeti energia változásra van szükség a 1525 dag tömegű vasaló fölemeléséhez 158 cm magasságba?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
351
Számítsad ki, mekkora helyzeti energia változásra van szükség a 1525 dag tömegű vasaló fölemeléséhez 158 cm magasságba?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1525 dkg=15,25 kg 158 cm=1,58 m
m*g*h=15,25*9,81*1,58=236,37 J=0,236 KJ
0