Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A daru az 3855 kg tömegű panelt 8,5 m magasra emeli fel. Mekkora lesz a panel helyzeti energiája?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
313
A daru az 3855 kg tömegű panelt 8,5 m magasra emeli fel.
Mekkora lesz a panel helyzeti energiája?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m*g*h=3855*9,81*8,5=321449 J=321,449 KJ
-1