Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkorák a sugarak?

Főoldal » Középiskola » Matematika
725
Egy apróság unaloműzőnek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

5
Ra=(a+b) /4= (a+a/3)/4=egyharmad*a=b
Módosítva: 6 éve
0

Rb=(2-√3)·a:√3
Módosítva: 6 éve
0

Csatoltam képet.
0

A kiíró biztatása:
"DeeDee: Légy szíves tedd be megoldások közé is."
Tessék: https://www.geogebra.org/m/q4vguzys
Módosítva: 6 éve
-1

Csatoltam képet.
0